Raumdeuter Radio: Bruxelles — Oproep

FR/EN

Raumdeuter Radio koppelt audiokunstwerken aan openbaarvervoerroutes om de sociale en fysieke ruimte van de stad opnieuw te interpreteren.

Samengesteld door Tomiwa Folorunso & Maria Muehombo

Over Raumdeuter Radio:
Raumdeuter Radio koppelt audiokunstwerken aan openbaarvervoerroutes om de sociale en fysieke ruimte van de stad opnieuw te interpreteren. Het project gaat van start in september 2021 in Göteborg, Zweden, en de tweede editie vindt plaats in Glasgow in april 2022. De geproduceerde kunstwerken zullen een permanent kortstondig kunstwerk worden voor de stad waarin ze zich bevinden.

Het project:
Het openbaar vervoer is een echte openbare ruimte. Een ruimte waar elk deel van de samenleving vertegenwoordigd is. Het is een ruimte die kan worden geactiveerd om ons te helpen meer te weten te komen over onze steden en de anderen waarmee we ze delen. Raumdeuter Radio gebruikt audiokunstwerken om dat te vergemakkelijken - het presenteren van stukken die een luisteraar van het ene eind van een reis naar het andere vergezellen, terwijl ze nieuwe perspectieven en inzichten bieden.


The voorstel:
Sluit alsjeblieft bij:
Vertel ons over jezelf, je werk/artistieke praktijk en connectie of relatie met de stad Brussel.
Uw voorgestelde route; waarom je ervoor hebt gekozen en wat je interesseert.


Tarief:
€1000

Taal:
Voorstellen aanvaard in het Engels, Frans en Nederlands. Gelieve alle voorstellen in één PDF-document in te dienen bij: RR:BXL

Deadline voorstel:
26 augustus 2021